Joop van den Borne Optiek

Kinderbrillen

Ook voor de kleintjes zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten van de hipste kinderbrillen. We hebben een leuke, hippe en betaalbare collectie. Kinderbrillen moeten over het algemeen wat vaker bijgesteld worden dan bij volwassenen. Uiteraard is dat voor ons geen enkel probleem. Wij stellen de kinderbril zo vaak af als nodig is.
Onze service, uw comfort

Een kinderbril kan soms nogal wat te lijden hebben. Hoewel een kinderbril goed tegen een stootje kan, zal er misschien toch wel eens wat afbreken. Daarnaast kan het zijn dat de sterkte van de ogen in een korte periode sterk verandert. Dit hoort nu eenmaal bij de groei en ontwikkeling van de ogen van uw kind. Wij begrijpen dat u dus regelmatig bij ons terug kunt komen met vragen of reparaties en wij helpen u hier graag mee. Ook hierbij geldt, onze service, uw comfort!
IRIS Kids!

Speciaal voor de kleintjes hebben wij het IRIS Kids! huisassortiment. Dit is een concept waarbij u een kinderbril koopt inclusief glazen voor een vaste prijs. Geen kosten achteraf, maar wel de kwaliteit die u van ons gewend bent. IRIS Kids! is er in drie varianten, namelijk GOED, BETER en BEST. U heeft hierbij de mogelijkheid om tegen een extra toeslag te kiezen voor extra dunne glazen. Klik hier voor een prijsoverzicht van IRIS Kids!