Skaga

Skaga is een Scandinavisch merk, ontstaan in 1948 en met zijn oorsprong in de Zweedse stad Jönköping. Skaga designers hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan, maar ook puurheid en traditie. Zij volgen de laatste trends op modegebied, maar vertalen dat wel altijd naar hun Scandinavische roots.
De collectie van Skaga, die voortbouwt op de Zweedse ontwerptraditie en is geïnspireerd op moderne Scandinavische interieurs, biedt geraffineerde stijlen met eigentijdse details. De brillen worden gekenmerkt door een licht, eenvoudig, natuurlijk en minimalistisch design en zien af van logo’s en andere merkdetails. Klassieke silhouetten worden opgesierd door elegante kleuren en subtiele accenten zoals hout en metaal voor een industriële look. Skaga heeft unieke vormen die de drager een unieke uitdrukking geeft, maar tegelijkertijd zijn eigen identiteit en persoonlijkheid laat uitstralen.

Met een Skaga bril heeft u een rustig uitgevoerde, maar altijd stijlvolle design montuur welke bij al uw outfits perfect zal passen.